Vorige

Domino puzzel Dierentuin

Artikelcode: LD4449

Deze 2-in-1 domino-puzzel van Little Dutch is een vrolijk spel dat de beeld- en getalherkenning van je kind stimuleert. De kaarten hebben twee zijden; de ene kant is een dominospel in mooie kleuren. Aan de andere kant staan twee delen van dieren die bij elkaar moeten worden gezocht. De speluitleg is inbegrepen. Het spel stimuleert de puzzelvaardigheden, sociale vaardigheden en het concentratievermogen.

Dominospel: schud alle dominokaarten en leg ze gedekt op tafel. Elke speler krijgt 6 kaarten. Plaats de overgebleven kaarten op een stapel en draai één kaart om; deze dient als startkaart. De jongste speler begint. De speler moet een van zijn kaarten aanleggen aan de kaarten die al op tafel liggen. Elke kaart moet aan het begin of aan het eind van de “kaartenslang” aangelegd worden. Als een speler geen van zijn kaarten kwijt kan, moet hij een nieuwe kaart van de stapel pakken. Als deze kaart aangelegd kan worden, mag hij dit meteen doen. Als de kaart niet aangelegd kan worden, moet de speler de kaart op handen nemen. De eerste speler die als eerste al zijn kaarten kwijtraakt, is de winnaar.   

Puzzel: op de Little Dutch puzzelkaarten staan twee delen van dieren afgebeeld. Kinderen kunnen de dieren leren herkennen en ze vervolgens in de goede volgorde aan de uiteinden op tafel leggen, zodat de dieren compleet gemaakt worden. Dit spel versterkt de visuele ontwikkeling van je kindje. De kleur van de achtergrond kan helpen bij het maken van de combinaties. Er is maar één manier om alle dieren aan elkaar te leggen. Een voorbeeld hiervan is bijgesloten in de verpakking.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Wasinstructies: enkel afnemen met een droog doekje.

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x