Disclaimer

In deze disclaimer worden de aansprakelijkheden die voortvloeien uit het gebruik van deze websitebeperkt of afgewezen. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.tiamo.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je akkoord te zijn met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Aan de inhoud van deze website is grote zorg besteed. Ondanks de zorgvuldige samenstelling van deinformatie kan geen aansprakelijkheid worden geaccepteerd voor eventuele fouten in de tekst.Tiamo b.v. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid. Tiamo b.v. behoudt te allen tijde het recht de inhoud van deze website om welke reden dan ook te verwijderen, wijzigen of aan te vullen zonder daar enig persoon van op de hoogte te hoeven stellen.

Bepaalde links op deze website leiden naar hulpbronnen die door een derde partij worden onderhouden en over wie Tiamo b.v. geen controle kan uitoefenen. Tiamo b.v. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid van informatie neergelegd in deze hulpbronnen. Controleer altijd de informatie over wettelijke aspecten en over privacy beleid op alle websites die je via een link bezoekt.

Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de website.

Zonder schriftelijke toestemming van Tiamo b.v. is gehele of gedeeltelijke vermenigvuldiging en/of reproductie van de content van de website www.tiamo.nl verboden. Een verzoek om toestemming voor gebruik van delen van deze website kun je indienen via het contactformulier.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x