Service en garantie

Wij gaan er niet van uit, maar uiteraard kan er iets zijn waardoor je niet tevreden bent over het gekochte artikel. Voor een snelle en directe oplossing raden wij je altijd aan met het product terug te gaan naar de winkel waar het artikel is gekocht. Afhankelijk van het artikel en de aard van het probleem, kan men in de winkel voor een passende oplossing zorgen; indien nodig in overleg met ons, een vervangend onderdeel bestellen, het artikel laten repareren of in zijn geheel laten vervangen. In de winkel kunnen ze het beste en het snelst verder helpen. Uiteraard zal een aankoopbon dit proces bespoedigen.

Op onze producten verlenen wij garantie gedurende een periode van 24 maanden, geldend vanaf de datum van aankoop. Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik en normale slijtage vallen niet onder de garantie. De garantie geldt uitsluitend voor de eerste eigenaar en is niet overdraagbaar.

Indien er vragen over een artikel zijn kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.


Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x