Knuffel Konijn 15cm

Maak kennis met het schattigste konijntje dat je ooit gezien hebt! Perfect om te knuffelen en troosten, altijd en overal. Combineer met de overige items uit de Baby Bunny collectie.

Leeftijd: 0 maanden
Wasinstructies: 30° wasmachine

Knuffel Konijn 15cm

Artikelcode: LD8850

Knuffel Konijn 32cm

Dit knuffel konijn uit de Baby Bunny Collectie van Little Dutch is de perfecte metgezel voor jouw kleintje. Met zijn zachte, pluizige vacht en schattige uitstraling is dit konijntje een onmisbaar vriendje voor baby's en peuters.

Leeftijd: 0 maanden
Wasinstructies: 30° wasmachine

Knuffel Konijn 32cm

Artikelcode: LD8851

Ringrammelaar

De ringrammelaar uit Baby Bunny Collectie van Little Dutch is een zachte en stimulerende babyvriend. Met zijn schattige konijnenoren en zachte rammelgeluidjes zorgt hij voor speelplezier en sensorische ontwikkeling. Perfect voor kleine handjes.

Leeftijd: 0 maanden
Wasinstructies: handwas

Ringrammelaar

Artikelcode: LD8852

Grijpbal

Jouw baby kan op ontdekking met de Baby Bunny grijpbal van Little Dutch. Met zijn zachte textuur en ingebouwde rammelaar moedigt het kleintjes aan om te grijpen en te verkennen.

Leeftijd: 0 maanden
Wasinstructies: 30° wasmachine

Grijpbal

Artikelcode: LD8853

Houten muziekmobiel

Deze mooie houten Little Dutch muziekmobiel werkt rustgevend voor baby’s dankzij het lieve slaapliedje. Aan de mobiel hangen vijf speeltjes uit de Baby Bunny collectie. Baby’s kijken graag naar de beweging van deze speeltjes, wat hun visuele ontwikkeling stimuleert. De muziekmobiel is geschikt vanaf de geboorte en eenvoudig te bevestigen aan het kinderbed of de box.

WAARSCHUWING! Bevestig dit...

Houten muziekmobiel

Artikelcode: LD8854

Knuffeldoekje

Het Baby Bunny knuffeldoekje van Little Dutch is een troostend maatje voor jouw kleintje. Met zijn zachte stof en schattige konijnenhoofdje biedt het comfort en geborgenheid, perfect voor knuffelen en troost.

Leeftijd: 0 maanden
Wasinstructies: 30° wasmachine

Knuffeldoekje

Artikelcode: LD8855

Muziekdoosje

Lekker slapen. Deze muziekdoos in de vorm van een konijntje heeft een kalmerend effect op je kleintje. Het is een verrassend kraamcadeau dat kersverse ouders zeker zullen waarderen. Trek het konijn naar beneden en er zal een rustgevende melodie klinken van Brahms Lullaby. De muziekdoos is schattige eyecatcher voor in de box of je babykamer.

Dit is een muziekdoosje om op te hangen boven de box of het bedje,...

Muziekdoosje

Artikelcode: LD8856

Boxkleed

Het reversible Little Dutch Baby Bunny boxkleed is een prachtige aanvulling op de babykamer. Met zijn schattige konijnenmotief en zachte padding biedt het een veilige en comfortabele speelomgeving voor je kleintje. Dit hoogwaardige boxkleed stimuleert de ontwikkeling en creëert een stijlvolle, gezellige ruimte voor speel- en knuffelmomenten.

Leeftijd: 0 maanden
Wasinstructies: 30° wasmachine...

Boxkleed

Artikelcode: LD8857

Tuimelstapelaar

De Little Dutch Baby Bunny tuimelstapelaar is speciaal ontworpen om de hand-oog coördinatie van kinderen te bevorderen terwijl ze plezier beleven aan actief spelen. Kinderen worden aangemoedigd om de ringen van hout en stof in de juiste volgorde te plaatsen en ze op de wiebelende piramide te stapelen. Een leuke uitdaging om te blijven proberen!

Gemaakt van FSC® -gecertificeerd...

Tuimelstapelaar

Artikelcode: LD8858

Giftset

De Baby Bunny giftset van Little Dutch is het perfecte geschenk voor de kleine geluksvogel in je leven. Deze set bevat drie onweerstaanbare items: het zachte knuffelkonijn, het knuffeldoekje met schattig konijnenhoofdje en zachte ringrammelaar. Het knuffelkonijn biedt troost en knuffelplezier, terwijl het knuffeldoekje een favoriet wordt voor spelletjes en knuffels. De ringrammelaar stimuleert de zintuigen en...

Giftset

Artikelcode: LD8859

Rammelaar roller

Rol en laat de rammelaar klinken! Houd deze houten rammelaar aan het rollen en het rinkelende bel geluid gaat alsmaar door. Probeer hem maar te pakken en schud de rammelaar heen en weer voor nog meer vrolijke geluidjes. Een geweldig speeltje, in schattig konijnenontwerp van de Baby Bunny collectie, om de hand-oogcoördinatie te bevorderen.

Gemaakt van FSC® -gecertificeerd hout.

Rammelaar roller

Artikelcode: LD8860

Trekdier konijnen

De Little Dutch Baby Bunny trekdier konijnen zijn schattige metgezellen voor je kleintje. Met een groot en een kleiner konijn aan een trekkoord, bieden ze speelplezier en bevorderen ze de motorische vaardigheden. Dit vrolijke duo uit de Baby Bunny collectie zal de kleintjes zeker betoveren tijdens hun avonturen.

Gemaakt van FSC® -gecertificeerd hout.

Leeftijd: 12 maanden

Trekdier konijnen

Artikelcode: LD8861

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x