Wie zijn wij?

Al ruim 70 jaar is Tiamo b.v. een expert op het gebied van kinderspeelgoed. Elk jaar proberen wij in de nieuwste kleuren en designs producten op de markt te brengen met een hoog knuffel en speel gehalte. We proberen een meerwaarde aan onze producten mee te geven door middel van kleuren, geluiden en bewegende onderdelen. Deze aspecten stimuleren de coördinatie van de zintuigen van je kindje en bevordert de groei en ontwikkeling. 

Op onze website kun je informatie vinden over ons en onze collecties. Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren maar nodigen iedereen van harte uit rond te kijken. 

Veiligheid & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Naast het hoge knuffelgehalte hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten worden uitvoerig getest en voldoen aan de laatste Europese veiligheidsnormen. Al onze producten zijn CE gekeurd en bevatten het CE-keurmerk.  

We voeren onze bedrijfsvoering op een duurzame manier, met respect voor mens en milieu, met inachtneming van hoge normen van zakelijke en persoonlijke integriteit, uit. Onze missie is te handelen met waardigheid, eerlijkheid en met zorg voor kinderen en de medemens. Wij hechten veel waarde aan het naleven van maatschappelijk verantwoorde productie. Wij hebben tot doel om duurzame relaties te behouden met klanten en leveranciers, gebaseerd op integriteit, loyaliteit en wederzijdse inzet en het naleven van (lokale) wet- en regelgeving, wij streven bescherming en emancipatie na voor al het personeel dat binnen onze branche werkzaam is. Dat geldt voor zover dat binnen ons bereik ligt voor zowel eigen bedrijven van onze leden, alsook voor toeleveranciers en onderaannemers.


Tiamo Collection

Elk jaar produceren wij onze eigen lijnen onder de naam Tiamo Collection. Deze lijnen proberen we zo uitgebreid mogelijk op de markt te brengen uiteraard met een hoog knuffel en speelgehalte! Enkele voorbeelden hiervan zijn de Uil serie, de knuffelberen of de Hello Little One serie.

 

Nijntje

Sinds 2005 mogen wij nijntje producten in pluche produceren en verkopen. We hebben verschillende lijnen met zachte en vrolijke baby producten.

Nijntje.nl

Little Dutch

Sinds 2014 maken we houten speelgoed en baby pluche items voor het merk Little Dutch. Mooie series en zachte kleurtjes.   
Littledutch.nl

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x