Blokkentrein tractor

De Little Dutch blokkentrein tractor editie is een kleurrijk en leuk speelgoed voor kinderen. Met zijn houten blokken in verschillende vormen en kleuren, is het een geweldige manier om de creativiteit en verbeelding van kinderen te stimuleren. Het is bovendien duurzaam en veilig, perfect voor urenlang speelplezier. 16 blokjes en 45 cm lang.

Gemaakt van FSC® -gecertificeerd hout.

Blokkentrein tractor

Artikelcode: LD7154

Balansspel

Hoeveel figuren kun jij laten balanceren? Draai een kaartje en zet het figuur dat overeenkomt met je kaartje op het weiland. Wees voorzichtig en laat de balans niet te veel wiebelen, anders vallen de figuren eraf! Dit balansspel is leuk om zelf mee te spelen, maar ook samen met het hele gezin. Het balanceren verbetert de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek van je kindje. Het spel bevat 11 ronde kaartjes, 1...

Balansspel

Artikelcode: LD7157

Houten puzzel

Houten puzzels zijn zo leuk! Ze gaan ook nog eens lang mee. Deze in de vorm van een schuur is ideaal voor de boerderij fans. Zorg er samen met je kindje voor dat alle puzzelstukjes in elkaar passen. De puzzel bevat 6 stukjes.

Gemaakt van FSC® -gecertificeerd hout.

Leeftijd: 12 maanden

Wasinstructies: Enkel afnemen met een licht vochtig doekje.

Houten puzzel

Artikelcode: LD7158

Magnetisch speelbord

Wat zie je allemaal op de boerderij? Maak de bijgeleverde kaartjes na en plaats de magneten op de juiste plek. Of laat je fantasie de vrije loop en maak zelf een boerderij schilderij. Dit gaat gemakkelijk door het magnetische veld. Ook heel leuk om deze magneetpuzzel cadeau te geven!

WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Gemaakt...

 Magnetisch speelbord

Artikelcode: LD7159

Hamertje tik Little Farm

Met dit hamertje-tikspel uit de Little Farm collectie kunnen kinderen vanaf 4 jaar er vrolijk op los timmeren. De set bevat een combinatie van houten geometrische vormen en geïllustreerde figuren van hoogwaardig karton. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en de mooiste fantasietaferelen creëren.


WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. Kleine onderdelen....

Hamertje tik Little Farm

Artikelcode: LD7160

Trekdier schaap

Ga samen op avontuur met dit trekdier van Little Dutch. Trek dit schattige schaapje voort aan het touwtje en hij hobbelt vrolijk met je mee. Leuk te combineren met het trekdier kippen.

Gemaakt van FSC® -gecertificeerd hout.

Leeftijd: 18 Maanden

Wasinstructies: Enkel afnemen met een licht vochtig doekje.

Trekdier schaap

Artikelcode: LD7161

Hobbeldier schaap

Jouw kleintje zal dol zijn op het nieuwe hobbelschaap van Little Dutch! . Met zijn zachte vacht en vriendelijke uitstraling nodigt het hobbelschaap kinderen uit om op te gaan zitten en lekker te schommelen. Het stevige houten frame zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens het spelen. Het hobbelschaap is een geweldige aanvulling op de kinderkamer.

WAARSCHUWING! Te monteren door een volwassene. Gebruiken...

Hobbeldier schaap

Artikelcode: LD7162

Lotto

Staat de koe op jouw speelbord? Probeer alle boerderij plaatjes op jouw bord te vinden en win dit leuke familiespel! Lotto is een perfect spel voor je kleuter en helpt verbanden te leggen en de concentratie en sociale vaardigheden te verbeteren. Er zitten 24 verschillende kaartjes in dit lottospel en speelborden voor 4 personen. Keer een kaartje om en bekijk of het plaatje op jouw speelbord staat. De eerste die...

Lotto

Artikelcode: LD7163

Magnetisch doolhof

Ga je mee op avontuur bij Little Farm? Pak met het bijbehorende pennetje één of meerdere balletjes en verplaats deze naar een plek naar keuze. Zo zou je alle blauwe balletjes naar de vijver kunnen brengen en twee rode balletjes naar de appelboom. Onderweg kun je obstakels tegenkomen zoals het roterende traktor wiel en de wieken van de molen. Waar breng jij de balletjes naartoe?

Gemaakt van...

Magnetisch doolhof

Artikelcode: LD7164

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x