Speekleed met boog

Je kleintje zal zich niet vervelen op dit zachte en gewatteerde speelkleed van nijntje. Het heeft vier verschillende vlakken met elk een mooie stof. Op elk deel van het kleed is weer wat anders leuks te zien en te voelen. De twee speelbogen bevestig je gemakkelijk aan de onderkant van het kleed en staan stevig. De vrolijke speeltjes aan de bogen stimuleren je kindje om ernaar te grijpen, ze aan te raken en te...

Speekleed met boog

Artikelcode: NIJN723

Boxkleed

Een heerlijk zacht speelkleed voor je kleintje voor in de box of op de grond. Voorzien van 9 verschillende vlakken met diverse afbeeldingen en verschillende activiteiten, zoals een spiegeltje, bijtring en verschillende stofjes om te ontdekken. Afmeting: ± 100 x 85 cm.

Leeftijd: vanaf de geboorte 
Wasinstructies: 30 graden in de wasmachine, apart wassen

Boxkleed

Artikelcode: NIJN725

Buggyboekje

Een vrolijk buggyboekje van nijntje met veel verschillende materialen en activiteiten om de oog-handcoördinatie te stimuleren. Zo zit er een knijptoetertje, knisper en spiegeltje in. Het boekje kan eenvoudig bevestigd worden aan de buggy.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Wasinstructies: 30 graden in de wasmachine.

Buggyboekje

Artikelcode: NIJN726

Knuffel 32 cm

Schattige knuffel van nijntje van ongeveer 32 cm. Gemaakt in een leuk streepjes design. Binnen in nijntje zit een belletje voor een leuk rammel effect. Leuk om mee te knuffelen maar ook leuk als decoratie voor in bijvoorbeeld de babykamer!

Leeftijd: vanaf de geboorte
Wasinstructies: 30 graden in de wasmachine.

Knuffel 32 cm

Artikelcode: NIJN728

Gift set

Een leuk cadeau! Deze gift set bestaat uit een knuffel, rammelaar en klein knuffeldoekje. In een mooie en stevige opbergdoos.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Wasinstructies: 30 graden wasmachine

Gift set

Artikelcode: NIJN729

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x