Vorige

Houten Speelkeuken

Artikelcode: LD4433

Het Little Dutch keukentje van hout past in iedere woonkamer of speelhoek en is voor elk kind ideaal om mee te spelen. De speelkeuken bestaat uit een oven met deur, een opbergplank, een spoelbak met kraan, een klok en een gasfornuis met twee kookplaatjes. Je kind kan gelijk aan de slag met het passende keukengerei, pannen, ovenwant en een peper en zout stel. De draaiknoppen van het gasfornuis en de oven maken klikgeluiden wanneer je eraan draait. Je kleine chef kan heerlijk bakken en braden in deze complete keuken van Little Dutch.  
Wordt geleverd met extra verhogers (6 cm) die je onder de poten van de keuken schuift, zodat de kleine chef er vele jaren kookplezier van kan beleven.

WAARSCHUWING: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar in verband met kleine onderdelen en verstikkingsgevaar. Te monteren door een volwassene.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Wasinstructies: enkel afnemen met een licht vochtig doekje.

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x