Knuffel 60 cm

Kom geef nijntje een knuffel! Ze is zacht en lief, en deelt heel graag knuffels uit. Nijntje is gemaakt van zacht pluche en geprint corduroy en is 60 cm lang. De prachtige nieuwe outfit van dit beroemde konijntje is versierd met Vintage Little Flowers, ontworpen door Little Dutch. Een mooie look voor de babykamer!

Leeftijd: vanaf de geboorte
Wasinstructies: 30 graden in de wasmachine.

Knuffel 60 cm

Artikelcode: NIJN780

Boxspiraal

Kijk, voel en ontdek! Deze leuke en vermakelijke activiteitenspiraal zal baby's zowel thuis als onderweg bezighouden. Bevestig dit praktische speelgoed eenvoudig aan alles van wieg tot box of autostoeltje. Het versterkt de zintuigen en stimuleert de hand-oog coördinatie. De activiteitenspiraal is gemaakt van corduroy met katoen. Aan de spiraal is nijntje, samen met twee bloemetjes bevestigd.

Boxspiraal

Artikelcode: NIJN781

Knuffel 100 cm

Kom geef nijntje een knuffel! Ze is zacht en lief, en deelt heel graag knuffels uit. Nijntje is gemaakt van zacht pluche en geprint corduroy en is 100 cm lang. De prachtige nieuwe outfit van dit beroemde konijntje is versierd met Vintage Little Flowers, ontworpen door Little Dutch. Een mooie look voor de babykamer!

Leeftijd: vanaf de geboorte
Wasinstructies: Enkel afnemen met een vochtig...

Knuffel 100 cm

Artikelcode: NIJN782

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x